De första kundbeställda 2023 Corvette Z06 har byggts!

4
De första kundbeställda 2023 Corvette Z06 har byggts!
Fotokredit: Chevrolet

Med hur denna utrullning har gått för 2023 års Corvette Z06, kan vi säkert använda några goda nyheter från Chevrolet om bilens produktionsstatus. Nåväl, här är den: Den första kundordern 2023 Corvette Z06 har slutförts!!

Kommer in 331 dagar efter förra årets avslöjande i Kalifornien, de första kundägda bilarna har blivit klara. Chevy nådde till och med sin självpåtagna “Summer Availability”-deadline med i dag sommarens sista dag.

Med flera källor som ringer in, har vi vetat sedan i onsdags att Chevrolet har nått denna milstolpe med USA:s nyaste superbil. Nu behöver vi bara att biltillverkaren delar bilden av den första Z06 Corvetten i slutet av löpande bandet för att göra det officiellt.

Våra källor berättar också att fler Z06:or är planerade att byggas nästa vecka också. Håll utkik, och grattis eftersom Z06:s start på reguljär produktion (SORP) är här!!

Relaterad:
Rick Hendrick vinner första detaljhandeln 2023 Corvette Z06 för 3,6 miljoner dollar hos Barrett-Jackson
Rick Hendrick köper den första Corvette Z06 Cabriolet 2023 för detaljhandeln för 1 miljon dollar
Konkurrenskraftig anda driver Rick Hendricks passion för VIN 001 Corvettes


Föregående artikelSTUDIE: New Corvettes genomsnittliga försäljningspris är 19,5 % mer än MSRP
Nästa artikelCorvette Central – Amerikas ledare inom Corvette Parts

Seniorredaktör och grundare av “Corvette: Sales, News & Lifestyle”. Jag kör min pappas 1966 Corvette Sting Ray Convertible och kallar Corvette Museum hem.


liknande inlägg

Leave a Reply