Detroit News-läsare utser 2023 års Corvette Z06 till “Best in Show” på Detroit Auto Show

3
Detroit News-läsare utser 2023 års Corvette Z06 till “Best in Show” på Detroit Auto Show

Under Detroit Auto Shows mediadagar, hemstadstidning Detroit News skickade nästan 100 läsare till showen med målet att välja ut sina favoritfordon för ett antal olika kategorier. I ett hav av lastbilar, stadsjeepar och mängder av nya elfordon var det 2023 års Corvette Z06 som läsarna valde ut som “Best in Show” för 2022 års evenemang.

Den bedömningen verkar stämma överens med andra andra som deltog i mässan, nämligen president Joe Biden som berättade för sin Secret Service-detalj samma dag som han besökte bilmässan i Detroit att han skulle köra den orangea sportbilen tillbaka till Washington.

Men priserna för Chevrolets nya superbil slutade inte där. Genom att erkänna C8 Z06:s nya status för prestanda med den mest kraftfulla naturligt aspirerade V8-motorn som varvar till 8600 RPM, dess unika kolfiberaero och synliga kolfiberhjul som tappar 41 pund ofjädrad vikt, Detroit News Juristerna utnämnde också Chevrolet Corvette Z06 som bilen att äga “If Money Were No Object.”

Det enda andra Detroit Auto Show-priset för General Motors var för “Most Electrifying” med Detroit News-läsare som gav den nicken till Cadillac Lyriq.

Fords Shelby GT500 tog priset för kategorin “Muscle Machine” med sin banfokuserade 760-hk V8, medan Ford Bronco fick två priser som “Bargain Buggy” för sin Bronco Sport-modell och “Off-Road Warrior” gick till sin Bronco Raptor-utgåva.

Vinnarna av Detroit News Readers’ Choice Awards:

● HETASTE TEKNIK: Ford Mustang Mach-E
● MEST ELEKTRIGERANDE: Cadillac Lyriq
● FYNDBUGGY: Ford Bronco Sport
● TERRÄNDKRIGER: Ford Bronco Raptor
● FAMILJEGÅRD: Jeep Grand Wagoneer
● MUSKELMASKIN: Ford Mustang Shelby GT500
● TOPP KONCEPT: Lincoln L100
● OM PENGAR INGET OBJEKT VAR: Chevrolet Corvette Z06
● BEST IN SHOW: Chevrolet Corvette Z06

Källa:

Detroit News

Relaterad:
C8 Corvette tar hem eNVy Award som bästa premiumsportbil

[VIDEO] Wards Auto lyfter fram C8 Corvettes LT2-motor som utsågs till en topp 10 för 2020
MotorWeek delar ut två utmärkelser för 2020 års Corvette inklusive Drivers Choice Årets bästa

liknande inlägg

Leave a Reply