[VIDEO] Chevrolet Europe sammanfattar den 33:e Super Corvette-helgen som hölls i Schweiz

3
[VIDEO] Chevrolet Europe sammanfattar den 33:e Super Corvette-helgen som hölls i Schweiz

En av de längsta Corvette-showerna utanför den kontinentala USA är Super Corvette Sunday som hålls i Europa. Nu på sitt 33:e år lockade årets evenemang i Langenthal, Schweiz den 28 augusti inte bara Corvette-entusiaster och deras åk, utan Chevrolet Europe var där också! Kolla in den här snabba sammanfattningen av Super Corvette Sunday Show som nyligen publicerades på deras Youtube-kanal.

Från videon verkar det som att Chevrolet också körde en åktur och kör “upplevelse” med de europeiska versionerna av Corvette Stingray. Vi kan se ett par OG-logotyper, en referens till Oliver Gavins Corvette Experience, som är verksam från Tyskland, men den engelska föraren sågs inte i videon. Vi såg Patrick Herrmann, teknisk chef för Chevrolet Europe i ett par av bilderna, som med största sannolikhet körde ett seminarium om den nya sportbilen, och körningen genom landsbygden ser ut som om det var en explosion.

Videon från Chevrolet Europe är mest fokuserad på nuvarande C8, men vi ser några tidigare generationer på mässan. De Franska (östliga) Corvette Club har ett fantastiskt fotogalleri som visar alla närvarande Corvetter om du vill se mer från showen.

Källa:

Chevrolet Europe / YouTube

Relaterad:
Tyska Customizer SlyStyle går till jobbet på C8 Corvette Stingray Convertible
2023 Corvette Stingray ‘Swiss Edition’ säljs i Schweiz

[VIDEO] C8 Corvette Euro-Spec Recenserad i 4K av Carfection

liknande inlägg

Leave a Reply