[VIDEO] Corvette Z06 ‘Driving Impressions’ Embargo slutar den 3 oktober

2
[VIDEO] Corvette Z06 ‘Driving Impressions’ Embargo slutar den 3 oktoberVi vet från några framstående YouTubers att det för närvarande finns ett embargo mot att publicera recensioner eller “drivande intryck” av 2023 Corvette Z06, och nu vet vi datumet till när de kommer att börja publiceras.

Autorecensionskanalen Savage Geese publicerade detta instagram förhandsvisning visar 2023 Corvette Z06 på en bana och i slutet visar de datumet den 3 oktober. Det är mindre än två veckor kvar!

Dags att be chefen att jobba hemifrån den 3 oktober!

Emelia Hartford har haft både en Z06/Z07 Coupe och en Cabriolet pressbil, och hon säger att även om hon inte kan ge sina åsikter om bilen, har det inte hindrat henne från att få bra innehåll när embargot upphör. Men en sak du inte kan förbjuda är dina leende passagerare när du kör en jävla superbil på 670 hk.

Även om YouTubers kommer att ha en bra tid med sina pressresor, vill vi höra från de mer seriösa recensenterna och ser fram emot att höra från sådana som Matt Farah, Randy Pobst, Carlos Lago (Edmunds) och killarna från Savage Geese bara för att nämna några. Vems körrecension av Z06 är du mest exalterad över?

Källa:

Savage Geese / Instagram

Relaterad:

[VIDEO] Top Gear Magazine kommer på nära håll med två 2023 Corvette Z06:or

[VIDEO] Jay Leno tar sin första biltur i nya 2023 Corvette Z06

[VIDEO] Första körningen för Emelia Hartford när hon tar emot första Corvette Z06 pressbil


Föregående artikel[VIDEO] 1970 Corvette 454 vs 1968 Buick GS 400 i lager Muscle Car Drag Race

Seniorredaktör och grundare av “Corvette: Sales, News & Lifestyle”. Jag kör min pappas 1966 Corvette Sting Ray Convertible och kallar Corvette Museum hem.


liknande inlägg

Leave a Reply