[VIDEO] Emelia Revs The Hell Outta denna Z06 och hennes passagerare kan inte sluta le

5
[VIDEO] Emelia Revs The Hell Outta denna Z06 och hennes passagerare kan inte sluta le

Trots allt fläck som YouTubers och influenser får för att vara först med att köra Z06, är det videor som denna senaste från Emelia Hartford som visar varför det är en vinnande strategi för Chevrolet att omfamna dessa innehållsskapare.

Emelia hänvisar till personerna i den här videon som sina “superbilsvänner”, och hon lyckas fånga deras allra första intryck av att åka i USA:s nyaste superbil. Som andra superbilägare skulle du förvänta dig att de inte skulle bli så imponerade av superbilars prestanda, men de första reaktionerna säger dig allt du behöver veta om nya Z06!

[VIDEO]  Emelia Revs The Hell Outta denna Z06 och hennes passagerare kan inte sluta le

Emelia har haft möjlighet att köra både pressbilarna Black och Rapid Blue Z06, och hon säger att hon fortfarande är förhindrad att dela sina “körintryck” med bilarna. Den goda nyheten är att det inte har hindrat henne från att producera nämnda videor, och vi bör förvänta oss att flera kommer att släppa när embargot släpps.

I den här nya videon kan hon dock ha hittat en möjlig väg runt embargot bara genom att ge sina vänner några turer och sedan titta på deras reaktioner på avgasvarvtal och gatudrag.

[VIDEO]  Emelia Revs The Hell Outta denna Z06 och hennes passagerare kan inte sluta le

En av de främsta anledningarna till att vi har väntat på att bilen ska köras av någon som Emelia är att en YouTuber/influencer kommer att köra den här bilen mycket annorlunda än en GM-representant. Bara att se reaktionen på varvtalet säger oss att detta avgas kan vara ännu högre än några av de tamare demonstrationerna vi har hört. Och när dessa bilar är i privata händer kommer vi att börja se dem pressade till sina gränser och lära oss om eventuella nackdelar eller brister. Enligt de senaste Z06-produktionsnyheterna kan det vara bara några veckor innan det börjar hända.

Här är Emelia Hartford och 2023 Corvette Z06:

Källa:

Emelia Hartford

Relaterad:

[VIDEO] Första körningen för Emelia Hartford när hon tar emot första Corvette Z06 pressbil

[VIDEO] Emelia Hartford och hennes Twin-Turbo Corvette Stingray tävlar en helikopter

[VIDEO] Emelia Hartford på sitt världsrekord som slår C8 Corvette Stingray

liknande inlägg

Leave a Reply